focus on the family teenage dating - Chat seksi shqip

Chat seksi shqip-52

– Ajo pergjigjet JO, ketij i shkurtohet 10 cm por nuk eshte i knaqur dhee pyet perseri: A do martohesh me mua?

– Ajo perseri pergjigjet JO, ktij edhe 10 i shkurtohet.

Halli i madh Ka qen nje djal e ka pat 50 cm dhe gjate kohe nuk ka gjet femer qe pajtohet te flej me to.

Paska pat nje ku*ve e madhe dhe dikush i ka sugjeruar te shkoje te ajo.

Ai ia kthen: – “S`ka kush te ma vjedhi se ka i alamet roje brenda” dhe largohet pa e mbyllur zinxhirin.

Last modified 21-Sep-2019 16:16